Om Kalle

Jag heter Kalle Palmqvist. Jag är Diplomerad & Certifierad Massageterapeut godkänd av Svenska Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Jag gick min utbildning på Komplementär Medicinska Högskolan i Malmö och tog examen i augusti år 2000.
Jag har också följande titlar hälso & livstilscoach, medium & hälsoföreläsare.

Som person är jag lugn och harmonisk med ett serviceinriktat sätt. Jag har som motto att bemöta andra människor precis som jag själv önskar bli bemött. Jag gillar ett gott skratt då och då. Ett gott skratt förlänger ju som bekant livet och är ett viktigt inslag för att stimulera glädjen hos både sig själv och sina medmänniskor.

Jag stortrivs med mitt arbete! Jag försöker se till människans helhet, inte bara det yttre utan även det inre. För att bli en glad och frisk person måste det finnas balans mellan kropp och själ. Och eftersom vi alla är olika finns det alltid något nytt spännande att lära i varje möte med en medmänniska.

När jag inte jobbar laddar jag batterierna hemma i Åhus. Där har jag tillgång till den vackra naturen och det härliga havet. Det ger mig möjlighet att inhämta hur mycket kraft och inspiration som helst. Jag är en social person som njuter utav att umgås med den härliga familjen och vännerna. Bor tillsammans med min underbara fru Sandra och våra djur hundarna Trixie, Molly och Zelma, hamstern Bernie samt fågeln Pelle.

bollkalle160För att hålla mig i form och balans blir det ett par timmar tennis i veckan samt lite besök på gymmet. Även en hel del promenader med hundarna samt lite meditation och yoga.

Jag är helt oberoende av religion och anser att alla människor är lika betydelsefulla.

Jag försöker leva efter mottot:
Som människa kan du ej byta ut din kropp eller själ. Försök istället att ta hand om dig själv och var stolt för just den person som du är.

Om du följer mig & gör som jag gör kommer du att gå vilse, men om du följer ditt eget inre kommer du alltid att hitta rätt