Alternativklinik

Mitt intresse för alternativ medicin började redan i barndomen. Jag har fått berättat för mig att jag redan i 5 årsåldern sa att jag skulle bli läkare när jag blev stor. Men inte en vanlig läkare utan en som botar människor.

Så nu är jag här i vuxen ålder och arbetar precis med som jag har drömt om  det vill säga hälsobranschen. Det har blivit en hel del utbildningar inom området, men även en spännande personlig utveckling som är ett viktigt redskap för att kunna hjälpa och inspirera människor till en god hälsa och välmående såväl fysiskt som psykiskt och själsligt.

När jag tänker efter så pratade och fantiserade jag mycket när jag var barn. Nu i efterhand förstår jag att det var bland annat andevärlden och det spirituella jag kommunicerade med. Redan tidigt hörde och såg jag det som kallas för andevärlden.

Min första kurs gick jag inom reiki healing i 15 års åldern. Sedan har det fortsatt med kurser och utbildningar inom meditation, yoga, som friskvårdsledare, massage, medium och föreläsare.

Jag har stött på många lärorika situationer och möten under de 12 år jag jobbat med mitt företag. Det har lärt mig förstå vikten av vad vi behöver för att må bra i både kropp och själ. Jag kompletterar mitt massagearbete med att arbete som medium. Jag kallar detta för alternativ massage behandlingar. Där kompletterar jag massagebehandlingen med coachning, vägledning och eventuellt länkning från andevärlden om kunden så önskar. På så vis ger jag mina kunder en holistisk behandling där jag ser till att både kropp och själ får sitt. Jag arbetar också som hälsoföreläsare och inspiratör, mitt huvudämne är ”Tankens kraft”. För mer info om mina föreläsningar kan du läsa under rubriken ”Föreläsningar”.

Jag skräddarsyr mina behandlingar och konsultationer så att du som kund ska känna dig nöjd efteråt.

Mitt mål är att ge dig som kund glädje, inspiration och förståelse för hur dina åkommor har uppkommit och vad du kan göra för att må bra samt att förebygga kroppen så att du uppnår en bättre livskvalite.